Σελίδες

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Φωτιά με έναν νεκρό στους Αγίους Θεοδώρους

Τραγωδία στους Αγ. Θεοδώρους, όπου από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση. Στις 20.25 το βράδυ έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα σε χαράδρα, κοντά στον οικισμό Πανόραμα (οδός Πλατώνος). Δεν έχει διαπιστωθεί αν πρόκειται για γυναίκα ή άνδρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του megaratv.gr, μια ηλικιωμένη αγνοείται τις τελευταίες ώρες και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για το άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο.

Οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και όλο το βάρος έχει δοθεί στην κατάσβεση των εστιών που παραμένουν διάσπαρτες σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι, πολύ κοντά σε κατοικίες και φαίνεται να ξεκίνησε από θερμοκήπιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο σπίτια. Παράλληλα, δύο ηλικιωμένοι υπέστησαν εγκαύματα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επί τόπου παραμένουν 70 πυροσβέστες με 33 οχήματα και 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Μέχρι τη δύση του ηλίου, τέσσερα αεροσκάφη Canadair, τέσσερα PZL και ένα ελικόπτερο Chinook πραγματοποιούσαν συνεχείς ρίψεις νερού.

zougla.gr